Σάββατο 4 Αυγούστου 2012


Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΥΣΚΑΣ                                                          Φύσκα, 1 Αυγούστου 2012               
Δελτίο Τύπου


         Έπειτα από πολλά χρόνια, ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» Φύσκας θυμήθηκε τα παλιά. Στα πλαίσια του 3ου Ανταμώματος όλων των Φυσκιωτών, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Φύσκας διοργάνωσε αγώνα μεταξύ της νυν ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ και αυτής των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της.
         Το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ Φύσκας είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει και να τιμήσει τρεις σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του Αθλητισμού στη Ελλάδα. Αρχικά τιμήθηκε ο  ΑΔΑΜ (Μάκης) ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ως ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ των Special Olympics, ο οποίος κατάγεται από τη Φύσκα και βοηθάει την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ κάθε αγωνιστική από τον πάγκο της ομάδας. Έπειτα ο Φυσκιώτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ως τέως ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ, ο οποίος μαζί με το γιο του και τον αδελφό του Τάσο, διαιτήτευσαν τον αγώνα. Τέλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ Φύσκας τίμησε τον ΔΙΕΘΝΗ Ποδοσφαιριστή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, Φάνη Κατεργιαννάκη, τον οποίο συνδέουν ισχυροί δεσμοί με τη χωριό μας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από την ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ο Γεν. Γραμματέας Σάββας Αντωνιάδης και ο Ταμίας Κώστας Πάταρας.
Ο αγώνας ήταν συγκινητικός. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες 2-2. Το τελικό 4-2 υπέρ της τωρινής ομάδας διαμορφώθηκε στο 2ο ημίχρονο όταν και οι Παλαίμαχοι άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα  κόπωσης.
Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φύσκας, πιστός στις παραδόσεις, ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στον όμορφο αυτό αγώνα και εύχεται σε όλους όσους ασχολούνται με το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Ποδόσφαιρο της Ελλάδας καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Το Δ.Σ.